Kordunska 7, HR-10000 Zagreb info@lumening.hr 098 / 63 63 22

O nama

O nama - Lumening LED rasvjeta

Na rastućem tržištu LED rasvjete postaviti se kao kvalitetan i pouzdan partner nije lak posao. U gomili proizvoda koji lošom kvalitetom ili previsokom cijenom ne zadovoljavaju očekivanja kupaca, potrebno se istaknuti i ponuditi kvalitetne proizvode pristupačne svakom kupcu. Tvrtka Lumening stoga je nastala s ciljem pružanja visoko kvalitetnih rješenja za rasvjetu s fokusom na stambene zgrade, kućanstva, poslovne prostore i industriju. U svakodnevnom radu surađujemo s upraviteljima stambenih zgrada kao i tvrtkama iz svih grana djelatnosti koji su upoznali naše proizvode i rado nas preporučuju.

U svakodnevnom radu surađujemo s upraviteljima stambenih zgrada

S našim proizvodima nastojimo ponuditi rješenja koja će pružiti dugoročnu korist, kako u smislu uštede električne energije i dugovječnosti, tako i ergonomije i komfora. Na sve naše proizvode dajemo čak 2 godine jamstva, a osim na proizvode jamstvo dajemo i na usluge ugradnje. Čak i po isteku garantnog roka stajati ćemo vam na raspolaganju u slučaju bilo kakvih problema. Jamčimo vam da ćemo rezervne dijelove za naše proizvode imati barem 5 godina od isteka garancije. Budite nas slobodni kontaktirati i informirati se o našim proizvodima, a predstavnike stanara pozivamo da nas pozovu na sastanak suvlasnika gdje ćemo vam rado objasniti sve prednosti kupnje proizvoda iz naše ponude.

Od ponude do ugradnje

Tvrtka Lumening svoje poslovanje temelji na činjenici da jedini u branši nudimo kompletnu uslugu po sitemu “ključ u ruke”. Našim korisnicima nudimo kompletnu uslugu od izmjere i opcionalne izrade projekta, preporuke proizvoda pa sve do ugradnje i održavanja.

Informacije o tvrtki

Lumening, obrt za izradu el. opreme i trgovinu, vl. Nikola Zagorec
Adresa: Kordunska 7, HR-10000 Zagreb
OIB: 55169025842
MB: 97658979
IBAN: HR8023400091160441605
Telefon: 098 / 63 63 22
E-mail: info@lumening.hr

Gdje se nalazimo

Sjedište tvrtke Lumening je na adresi Kordunska 7, 10000 Zagreb. Tvrtka nema izložbeni prostor za kupce, ali na adresi sjedišta moguće je dogovoriti pregled proizvoda.